Medewerkers

Medewerkers

Behandelkamer

Marinka Camphuijsen-Boelen

Ik heb in 1976 de opleiding tot mondhygiëniste afgerond. Daarna werkzaam geweest in de algemene tandartsenpraktijk, betrokken geweest bij het opzetten van fluoridespoeling op Amsterdamse scholen, werkzaam geweest op Aruba ook in de algemene praktijk, een aantal jaren als manager Benelux bij een tandheelkundige fabrikant en nu sinds 1995 mijn eigen praktijk in Ede. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van mondhygiënisten (NVM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Behandelkamer

Mieke Thijssen

In juli 2008 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste aan de opleiding voor mondhygiëne in Nijmegen. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Nu werk ik alleen nog bij mondhygiënistenpraktijk Ede. Het leuke aan werken als mondhygiëniste vind ik het contact met mensen en samen werken aan een gezond gebit. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van mondhygiënisten (NVM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Behandelkamer

Edith de Gier-Koops

Ik heb in 1999 de opleiding tot mondhygiënist afgerond. Daarna heb ik gewerkt in twee algemene praktijken en bij de afdeling kaakchirurgie in ziekenhuis gelderse vallei. Sinds 2001 ben ik werkzaam als docent op de opleiding voor mondhygienisten in Nijmegen. Sinds september 2008 ben ik ook werkzaam bij de mondhygiënistenpraktijk Ede. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van mondhygienisten (NVM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Behandelkamer

Lana Harutunian

Mijn naam is Lana Harutunian, mijn Bachelor of Health mondhygiëniste heb ik in Augustus 2006 afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Na de opleiding heb ik 10 jaar gewerkt in verschillende algemene tandartsen en vrijgevestigde mondhygiëne praktijken. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de parodontologie en algemene tandheelkunde. Nu werk ik in deze praktijk en in twee andere tandartspraktijken. Goede zorg en hoge kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn interesse en specialisatie liggen in de preventie en behandeling van tandvleesaandoening. Tevens ben ik lid van de NVM de Nederlandse vereniging van mondhygiënisten.

Behandelkamer

Stephanie Oudeman

Mijn naam is Stephanie Oudeman. In 2010 heb ik de opleiding tot mondhygiënist afgerond. Daarnaast ben ik werkzaam geweest in een algemene praktijk. Parallel aan mijn werk als mondhygiënist heb ik de master gezondheidszorgpsychologie behaald. Sinds 2016 ben ik werkzaam als docent bij de opleiding mondzorgkunde van de hogeschool Arnhem en Nijmegen. Mijn affiniteit ligt bij de preventie en behandeling van tandvleesziekten waarbij de patiënt centraal staat. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM).

Behandelkamer

Yvonne Boone

Sinds augustus 2008 ben ik werkzaam bij mondhygiënistenpraktijk Ede. Ik heb 10 jaar ervaring als tandartsassistente. Ik hoop dat ik kan bijdragen aan een goede en gezellige praktijk waar u zich als patiënt prettig zult voelen. Graag sta ik u te woord voor al uw vragen en het maken van afspraken.

Behandelkamer

Monique Smelt

Voor een nog betere bereikbaarheid van de praktijk ben ik vanaf november 2013 werkzaam als assistente bij mondhygiënistenpraktijk Ede. Ik hoop een antwoord op uw vragen te kunnen geven en eventueel een afspraak voor u in te plannen.

Telefonische bereikbaarheid

Maandag 
Van 8.30 tot 12.30


Dinsdag t/m vrijdag 
Van 08.30 uur tot 16.30 uur


Telefoonnummer: 0318-653181

Buiten deze tijden verzoeken wij u duidelijk de voicemail in te spreken of een e-mail te sturen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Van 08:15 tot 17:00 uur

Maandagavond
Van 19:00 tot 22:00 uur

Route

Komt u ons voor het eerst bezoeken?

Kijk dan op onze contact pagina.

Facebook

Sinds enige tijd heeft MH Ede ook een facebook pagina. We plaatsen hier interessante berichten over de mond. 

Like onze pagina en blijf op de hoogte. 

logo
Mondhygiënistenpraktijk Ede  
Buurtscheuterlaan 52 
6711 HW Ede 
Tel.: 0318-653181

Privacy verklaring
logo
logo
logo

     Contact gegevens

 
 
Adres
Buurtscheuterlaan 52

6711 HW, Ede

 
Telefoonnummer
 
E-mail