Medewerkers

Behandelkamer

Marinka Camphuijsen-Boelen

Ik heb in 1976 de opleiding tot mondhygiëniste afgerond. Daarna werkzaam geweest in de algemene tandartsenpraktijk, betrokken geweest bij het opzetten van fluoridespoeling op Amsterdamse scholen, werkzaam geweest op Aruba ook in de algemene praktijk, een aantal jaren als manager Benelux bij een tandheelkundige fabrikant en nu sinds 1995 mijn eigen praktijk in Ede. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van mondhygiënisten (NVM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

mieke02.png

Mieke Thijssen

In juli 2008 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste aan de opleiding voor mondhygiëne in Nijmegen. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Nu werk ik alleen nog bij mondhygiënistenpraktijk Ede. Het leuke aan werken als mondhygiëniste vind ik het contact met mensen en samen werken aan een gezond gebit. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van mondhygiënisten (NVM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Behandelkamer

Edith de Gier-Koops

Ik heb in 1999 de opleiding tot mondhygiënist afgerond. Daarna heb ik gewerkt in twee algemene praktijken en bij de afdeling kaakchirurgie in ziekenhuis gelderse vallei. Sinds 2001 ben ik werkzaam als docent op de opleiding voor mondhygienisten in Nijmegen. Sinds september 2008 ben ik ook werkzaam bij de mondhygiënistenpraktijk Ede. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van mondhygienisten (NVM) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Behandelkamer

Ingrid Stemmerich

In juni 1995 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. Na deze opleiding heb ik eerst vierenhalfjaar in het Militair Hospital Utrecht gewerkt op de afdeling kaakchirurgie. Dat was een goede ervaring met verschillende werkvelden. Daarna heb ik bij diverse tandartspraktijken gewerkt. De afgelopen vijftien jaar heb ik mijn eigen praktijk gehad. Kortom 24 jaar ervaring. Mijn specialiteit is parodontologie en angstbehandeling. Naast mijn werk als fotograaf ben ik vanaf half oktober 2019 parttime werkzaam in de gezellige mh-praktijk Ede. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van mondhygiënisten (NVM).

Behandelkamer

Süreyya Zürri

In juli 2018 ben ik als mondhygiëniste afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het behalen van mijn diploma ben ik gelijk begonnen met werken in een algemene tandartspraktijk. Vanaf april 2020 kom ik het team Mondhygiënisten praktijk Ede versterken op de maandagen en vrijdagen (in de toekomst de donderdagen). Ik ben een erg
leergierige mondhygiëniste die vaak cursussen, trainingen en congressen volgt en kennis deelt met andere mondzorgkundige zorgprofessionals. Hierdoor ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom de mondzorg en probeer ik ze zo goed mogelijk toe te passen in de behandelingen. Wat mijn beroep voor mij zo aantrekkelijk maakt is dat elk
mens uniek is en hierdoor elk behandeling anders is. Tevens ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM) en sta ik ook ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Behandelkamer

Lineke Koster

Binnenkort meer informatie. 
Behandelkamer

Yvonne Boone

Sinds augustus 2008 ben ik werkzaam bij mondhygiënistenpraktijk Ede. Ik heb 10 jaar ervaring als tandartsassistente. Ik hoop dat ik kan bijdragen aan een goede en gezellige praktijk waar u zich als patiënt prettig zult voelen. Graag sta ik u te woord voor al uw vragen en het maken van afspraken.

Behandelkamer

Monique Smelt

Voor een nog betere bereikbaarheid van de praktijk ben ik vanaf november 2013 werkzaam als assistente bij mondhygiënistenpraktijk Ede. Ik hoop een antwoord op uw vragen te kunnen geven en eventueel een afspraak voor u in te plannen.

Telefonische bereikbaarheid

Maandag 
Van 9.00 tot 12.00 


Dinsdag t/m vrijdag 
Van 09.00 uur tot 16.00 uur 


Telefoonnummer: 0318-653181 

Buiten deze tijden verzoeken wij u duidelijk de voicemail in te spreken of een e-mail te sturen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Van 08:15 tot 17:00 uur

Route

Komt u ons voor het eerst bezoeken?

Ons adres:
Buurtscheuterlaan 52 
6711 HW Ede 

Facebook

Sinds enige tijd heeft MH Ede ook een facebook pagina. We plaatsen hier interessante berichten over de mond. 

Like onze pagina en blijf op de hoogte. 

logo
Mondhygiënistenpraktijk Ede  
Buurtscheuterlaan 52 
6711 HW Ede 
Tel.: 0318-653181

Privacy verklaring
logo
logo
logo

     Contact gegevens

 
 
Adres
Buurtscheuterlaan 52

6711 HW, Ede

 
Telefoonnummer
 
E-mail